Kødsovs: Forskelle mellem versioner
Fra DAMNWiki
Spring til navigationSpring til søgning
David (diskussion | bidrag) (New page: ''Kødsovs'' er en fællesbetegnelse for de gryderetter, som på den ene eller den anden måde består af kød. Som regel er der tale om hakket oksekød, som brunes i en gryde og tilsætte...) |
(Ingen forskel)
|
Versionen fra 12. apr. 2007, 21:47
Kødsovs er en fællesbetegnelse for de gryderetter, som på den ene eller den anden måde består af kød. Som regel er der tale om hakket oksekød, som brunes i en gryde og tilsættes diverse krydderier og tomat.
Kødsovs benyttes oftest i forbindelse med spaghetti, men det er også set i kombination med kartofler (what?!), eller bare som selvstændig spise (meat power!).
Kødsovs med spaghetti (ej at forveksle med spaghetti med kødsovs) er en af Davids livretter.
Hemmelige ingredienser
- Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør spaghettien knivskarp
- Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm