Gulerodssalat: Forskelle mellem versioner
Fra DAMNWiki
Spring til navigationSpring til søgning
Andreas (diskussion | bidrag) (New page: == Ingredienser == * 1 kg gulerødder * 1½ dl. Vilde ris * 1 dl solsikkekerner * 1 bundt forårsløg === Dressing === * ½ dl. Olivenolie * citronsaft * 2 fed hvidløg * salt og peber ...) |
Andreas (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 11: | Linje 11: | ||
Kog de vilde ris efter anvisningen på pakken (ca. 45 min.). Skræl og riv gulerødderne groft på et rivejern. Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er lysebrune. Rens | Kog de vilde ris efter anvisningen på pakken (ca. 45 min.). Skræl og riv gulerødderne groft på et rivejern. Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er lysebrune. Rens og skær forårsløgene i tynde skiver. | ||
Bland gulerødder, de afkølede ris og forårsløg med hinanden. | Bland gulerødder, de afkølede ris og forårsløg med hinanden. |
Nuværende version fra 27. apr. 2007, 10:37
Ingredienser
- 1 kg gulerødder
- 1½ dl. Vilde ris
- 1 dl solsikkekerner
- 1 bundt forårsløg
Dressing
- ½ dl. Olivenolie
- citronsaft
- 2 fed hvidløg
- salt og peber
Kog de vilde ris efter anvisningen på pakken (ca. 45 min.). Skræl og riv gulerødderne groft på et rivejern. Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er lysebrune. Rens og skær forårsløgene i tynde skiver.
Bland gulerødder, de afkølede ris og forårsløg med hinanden.
Bland dressingen, smag til for at finde frem til hvor meget citron, der skal i.
Bland dressingen i salaten. Bland solsikkekernerne i lige inden servering.