Kødsovs: Forskelle mellem versioner

Fra DAMNWiki
Spring til navigationSpring til søgning
(New page: ''Kødsovs'' er en fællesbetegnelse for de gryderetter, som på den ene eller den anden måde består af kød. Som regel er der tale om hakket oksekød, som brunes i en gryde og tilsætte...)
 
No edit summary
Linje 6: Linje 6:


== Hemmelige ingredienser ==
== Hemmelige ingredienser ==
* Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør spaghettien knivskarp
* Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør kødsovsen knivskarp
* Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm
* Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm

Versionen fra 12. apr. 2007, 21:49

Kødsovs er en fællesbetegnelse for de gryderetter, som på den ene eller den anden måde består af kød. Som regel er der tale om hakket oksekød, som brunes i en gryde og tilsættes diverse krydderier og tomat.

Kødsovs benyttes oftest i forbindelse med spaghetti, men det er også set i kombination med kartofler (what?!), eller bare som selvstændig spise (meat power!).

Kødsovs med spaghetti (ej at forveksle med spaghetti med kødsovs) er en af Davids livretter.

Hemmelige ingredienser

  • Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør kødsovsen knivskarp
  • Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm