Kødsovs: Forskelle mellem versioner
Fra DAMNWiki
Spring til navigationSpring til søgning
David (diskussion | bidrag) (New page: ''Kødsovs'' er en fællesbetegnelse for de gryderetter, som på den ene eller den anden måde består af kød. Som regel er der tale om hakket oksekød, som brunes i en gryde og tilsætte...) |
David (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 6: | Linje 6: | ||
== Hemmelige ingredienser == | == Hemmelige ingredienser == | ||
* Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør | * Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør kødsovsen knivskarp | ||
* Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm | * Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm |
Versionen fra 12. apr. 2007, 21:49
Kødsovs er en fællesbetegnelse for de gryderetter, som på den ene eller den anden måde består af kød. Som regel er der tale om hakket oksekød, som brunes i en gryde og tilsættes diverse krydderier og tomat.
Kødsovs benyttes oftest i forbindelse med spaghetti, men det er også set i kombination med kartofler (what?!), eller bare som selvstændig spise (meat power!).
Kødsovs med spaghetti (ej at forveksle med spaghetti med kødsovs) er en af Davids livretter.
Hemmelige ingredienser
- Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør kødsovsen knivskarp
- Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm