Kødsovs: Forskelle mellem versioner

Fra DAMNWiki
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 8: Linje 8:
* Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør kødsovsen knivskarp
* Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør kødsovsen knivskarp
* Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm
* Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm
[[Category:Opskrifter]]

Nuværende version fra 20. apr. 2007, 07:32

Kødsovs er en fællesbetegnelse for de gryderetter, som på den ene eller den anden måde består af kød. Som regel er der tale om hakket oksekød, som brunes i en gryde og tilsættes diverse krydderier og tomat.

Kødsovs benyttes oftest i forbindelse med spaghetti, men det er også set i kombination med kartofler (what?!), eller bare som selvstændig spise (meat power!).

Kødsovs med spaghetti (ej at forveksle med spaghetti med kødsovs) er en af Davids livretter.

Hemmelige ingredienser

  • Jalapenos - giver lige den ekstra kant, som gør kødsovsen knivskarp
  • Sukker - fremhæver smagen af alle ingredienser, mmm