Stegte auberginer med cherrytomater, basilikum og citronskal: Forskelle mellem versioner
Fra DAMNWiki
Spring til navigationSpring til søgning
Andreas (diskussion | bidrag) (New page: == Ingredienser == * 400 g cherrytomater * 600 g (ca. 2) auberginer * 4 spsk olivenolie * lidt balsamikoeddike * salt og peber * 1 fed hvidløg * 2 spsk hakket frisk basilikum * 1 tsk reve...) |
(Ingen forskel)
|
Nuværende version fra 27. apr. 2007, 10:33
Ingredienser
- 400 g cherrytomater
- 600 g (ca. 2) auberginer
- 4 spsk olivenolie
- lidt balsamikoeddike
- salt og peber
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk hakket frisk basilikum
- 1 tsk reven økologisk citronskal
Auberginerne skæres igennem på langs og på tværs og herefter i smalle både på langs. De drysses med salt og trækker i min. ½ time, hvorefter de skylles og aftørres. Auberginerne vendes i olivenolie, salt og peber og steges i et fad i ovnen ved 250 grader, til de er brune og møre, 20 – 30 minutter. Der vendes forsigtigt i dem undervejs. Hvidløget hakkes fint, citronskal rives fint på et rivejern og hakkes. Basilikumen hakkes. Hvidløg, citronskal og basilikum blandes. Tomaterne skæres i halve, halvdelen lægges på et fad, krydres med salt og peber og stænkes med balsamikoeddiken. Herpå fordels auberginerne, så resten af tomaterne og til sidst drysses der med krydderiblandingen.