Pizzadej: Forskelle mellem versioner

Fra DAMNWiki
Spring til navigationSpring til søgning
(New page: Pizzadej til en bradepande. 25g gær. 3.5 dl lunkent vand. 0.5 tsk salt. 3 spsk olie. Mel til dejen er god. Yes sir! Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød...)
 
No edit summary
 
(3 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
Pizzadej til en bradepande.
Pizzadej til én bradepande, dvs. en portion.


25g gær.
* 25g gær.
3.5 dl lunkent vand.
* 3,5 dl lunkent vand.
0.5 tsk salt.
* 0,5 tsk salt.
3 spsk olie.
* 3 spsk olie.
Mel til dejen er god.
* Mel til dejen er god (ca. 2,5 dl mel pr. dl vand). I denne blanding altså ca. 9 dl mel.


Yes sir!
Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød med pizzakrymmel på toppen :D:D


Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød med pizzakrymmel på toppen :D:D
For forskellige varianter af en pizza, se [[Pizza]]
 
[[Category:Opskrifter]]

Nuværende version fra 7. dec. 2007, 10:30

Pizzadej til én bradepande, dvs. en portion.

  • 25g gær.
  • 3,5 dl lunkent vand.
  • 0,5 tsk salt.
  • 3 spsk olie.
  • Mel til dejen er god (ca. 2,5 dl mel pr. dl vand). I denne blanding altså ca. 9 dl mel.

Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød med pizzakrymmel på toppen :D:D

For forskellige varianter af en pizza, se Pizza