Pizzadej: Forskelle mellem versioner
Fra DAMNWiki
Spring til navigationSpring til søgning
Boss (diskussion | bidrag) (New page: Pizzadej til en bradepande. 25g gær. 3.5 dl lunkent vand. 0.5 tsk salt. 3 spsk olie. Mel til dejen er god. Yes sir! Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød...) |
Boss (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(3 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
Pizzadej til en | Pizzadej til én bradepande, dvs. en portion. | ||
25g gær. | * 25g gær. | ||
3 | * 3,5 dl lunkent vand. | ||
0 | * 0,5 tsk salt. | ||
3 spsk olie. | * 3 spsk olie. | ||
Mel til dejen er god. | * Mel til dejen er god (ca. 2,5 dl mel pr. dl vand). I denne blanding altså ca. 9 dl mel. | ||
Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød med pizzakrymmel på toppen :D:D | |||
For forskellige varianter af en pizza, se [[Pizza]] | |||
[[Category:Opskrifter]] |
Nuværende version fra 7. dec. 2007, 10:30
Pizzadej til én bradepande, dvs. en portion.
- 25g gær.
- 3,5 dl lunkent vand.
- 0,5 tsk salt.
- 3 spsk olie.
- Mel til dejen er god (ca. 2,5 dl mel pr. dl vand). I denne blanding altså ca. 9 dl mel.
Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød med pizzakrymmel på toppen :D:D
For forskellige varianter af en pizza, se Pizza