Pizzadej: Forskelle mellem versioner

Fra DAMNWiki
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
(2 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
Pizzadej til en bradepande.
Pizzadej til én bradepande, dvs. en portion.


25g gær.
* 25g gær.
3.5 dl lunkent vand.
* 3,5 dl lunkent vand.
0.5 tsk salt.
* 0,5 tsk salt.
3 spsk olie.
* 3 spsk olie.
Mel til dejen er god.
* Mel til dejen er god (ca. 2,5 dl mel pr. dl vand). I denne blanding altså ca. 9 dl mel.


Yes sir!
Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød med pizzakrymmel på toppen :D:D


Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød med pizzakrymmel på toppen :D:D
For forskellige varianter af en pizza, se [[Pizza]]


[[Category:Opskrifter]]
[[Category:Opskrifter]]

Nuværende version fra 7. dec. 2007, 10:30

Pizzadej til én bradepande, dvs. en portion.

  • 25g gær.
  • 3,5 dl lunkent vand.
  • 0,5 tsk salt.
  • 3 spsk olie.
  • Mel til dejen er god (ca. 2,5 dl mel pr. dl vand). I denne blanding altså ca. 9 dl mel.

Hæv en halv time. Husk at rul dejen ud, ellers bliver det til brød med pizzakrymmel på toppen :D:D

For forskellige varianter af en pizza, se Pizza